Poni-tytön LifeStyle Blogi

keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Keskiviikkoni

Tulin tänään kotiin noin 14:30. Odotin että iskä saapuu ostosten kanssa kaupsta. Mulle tuli jo eilen illalla pakon omainen halu leipoa joulu herkkuja :D. No tänään sitten iskän saavuttua aloin ensin leipomaan joulutorttuja.



 Kun tortut olivat menneet uuniin, aloin leipoa pipareita. Niitä tuli yhteensä kaksi pellillistä. Valitettavasti mulla ei ole kuvaa koristelluista pipareista :( Koristelin kaikki siis niillä pursottimilla ja strösseleillä.







Torttuja tuli enemmän mutta syötiin niitä jo ennen kun ehin ottaa kuvan XD
 Aiheesta ihan muualle... Menin tänään tunnilla Prinssillä esteitä. En kerro mitään pitkää stooria koska tunnista ei ole kuvia. Poni oli super<3


 Pahoittelen että aihe muuttuu taas...
Elikkä siis joo, oon 9 luokalla ja pitäs alkaa kohta tietämään minne lukioihin hakee. Tämä ongelma ratkesi tänä aamuna. Osa teistä saattaa tietääkkin jo, nimittäin päivitin asian Twitteriin. Aamulla äidiltä tuli viesti että "saatte luvan mennä." Nyt moni teistä ihmettelee että mennä minne?
Ollaan nyt jonkun aikaa mietitty muuttamista, tämä muuttaminen eroaa muista siten että paikka johon muuttaisimme on Espanjan AURINKORANNIKKO! Huomatkaa että asia on aika vaiheessa vielä ja mikään ei ole varmaa. Mutta aloitan Suomalaisen lukion sitten sielä jos sieltä löytyy mukava asunto meille. 

Teen yhteishaun jokatapauksessa, jos emme espanjaan pääsisikään.



Love, Ella


P.S. Muistakaa kysellä!<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti