Poni-tytön LifeStyle Blogi

maanantai 27. toukokuuta 2013

May Madness 2013

Aamulla nähtiin joukkueen kanssa Vantaan Valtti Areenalla klo:8:45. Meidän rekisteröityminen oli klo: 09:05.

Mentiin pukkariin vaihtamaan vaatteet kisapukuihin. Meidän kisapukuun kuuluu poolo, toppi, hame, kaepa kengät ja tietty mustat alus-shortsit.
Tässä mä kisojen jälkeen kotona. Siinä näkyy kisapuku :)

:) Mentiin samantien ulos lämmittelemään ja kokeilee stuntteja ja pyrtsejä.

Mun ilme 10+. (oon oikean puoleinen nousija)

Eka pyrtsi<3

Treenaamisen jälkeen meillä oli kisa kenraali. Matto aikaa oli vain 4min. Kokeiltiin jutut läpi ja pari stunttii tuli alas...
No onneksi se oli vasta kenraali!

Sitten menimme laittamaan hiukset kuntoon, josta sitten lähdimme klo: 14:00 aikoihin alkavaan avajais seremoniaan.
Kilpailu tapahtumassa oli yhteensä noin 1500-1600 Cheerleaderiä. Meidän joukkueen kanssa samassa sarjassa kilpaili golden spiritistä myös Sprites joukkue.

Seremonian jälkeen menimme meikkaamaan. Pukkarissa oli aika kova häsis sillä samassa pukkarissa oli 4 GS:ssän joukkuetta ja sitten sinne tuli vielä lisäksi 1. Eli yht. 5.

Tässä meidän kisa meikki :)
Jännitys alkaa sillä meijän sarjan ekoiks me sitten jouduttiin/päästiin. Meidän sarja (Cheer, Aloittelijat juniorit) alkoi 16:40 mutta tosin se myöhästy jonkun 30min. Mentiin lämmittelemään ja kaikki meni hyvin :) Seuraavaksi koru tarkastukseen ja verhon taakse odottelemaan. Jännittää JÄNNittää JÄNNITTÄÄÄ!!!! APUAAAA!!
---------------------------------------------
JEEEESSS!!!!! Me onnistuttiin!!!! TÄYSIN PUHDAS OHJELMA. Ei yhtään virhettä!
Kiljuttiin ilosta ja oltiin ylpeitä! Nyt kattomaan muiden ohjelmia ja jännittämään taas kerran, mutta tällä kertaa jännityksen syynä oli se ettemme tienneet mille sijalle tulemme.

Katsomossa

Sitten on palkintojen jaon aika. Kaikki joukkueet kokoontuivat areenalle maton ja parketin ympärille.
Sori laatu, mutta käsi tärisi xD

Ensimmäisenä julkistettiin meidän sarjan sijoitukset. Meidän joukkueen tavoite oli päästä 8 parhaan joukkoon. Yhteensä meitä vastaan kilpaili 13 tai 14 joukkuetta. Sijoitukset julkistetaan tässä järjestyksessä= 3,2,1. 4,5,6...... Kuuluttaja sanoo........... Kolmannelle sijalle tuli Golden Spirit.....Jännittää kumpi GS:ssän joukkue(en edes tajunnut että se sanoi GS).....TINKERBELLS!!!!!!!!!! Kapteenit kärkenä (minä ja 2 muuta) koko joukkue juoksee kiljuen ja itkien hakemaan pokaalin ja kunniakirjan. Itkemme koko palkintojen jaoan ajan, samoin meidän ihanat valmentajatkin :) Olen niin ylpeä!