Poni-tytön LifeStyle Blogi

torstai 23. toukokuuta 2013

Tallilla

Tässä on tämmöinen pika postaus mun tän viikon ridailusta :)

Keskiviikkona menin Fizzillä itsenäistä koulua mutta saatiin hyppää yhtä estettä koska alun perin piti olla estekisat mutta haluttiin ryhmän kanssa mennä its.koulua.
Poni meni ihan hyvin ja ravissa meni mukavasti hidastettua ravia ja meni se muutenkin odotettua mukavammin. Tein väistöjä ja avoja pikkuisen ja sitten ympyröillä taivuttelin. Kaikki hypyt oli molempiin suuntiin puhtaita :)

Torstaina menin ekan tunnin esteitä Jojolla. Meni ihan mukavasti ja hypättiin rataa. On se kyllä mukavampaa mennä reippaalla ponilla :) 2 kertaa yhessä kaarteessa jojo meni esteen ohi mutta lopulta onnistuttiin. Tosin jojo paino aika paljon kättä vastaan...

Toisn tunnin menin ilman satulaa leikkejä Viltsulla :) Poni oli tooosi mukava. Sekin oli ihanan reipas. Oltiin hippaa ja valtikan ryöstöä. Niitä ennen itsenäinen alkuverkka. Hipan aikana väistättelin ponia ja taivuttelin etten joutuisi seisomaan tai pelkästään ravailemaan tai laukkailemaan. (kukaan ei yrittäny oikee ottaa meitä kiinni, ei kyllä haitannu) Valtikan ryöstössä meijän joukkue voitti :)

Sori nyt ei oo kuvii ku ei ollu kuvajaa mukana :(

MUN JA BARIN RIDAILUSTA TULEE KUVAT JA EHKÄ VIDEOO HETI KUN MUN KAVERI LÄHETTÄÄ NE MULLE+SAMALLA SE SEN PÄIVÄN POSTAUS :)

4 kommenttia:

  1. muuten sain videolle sen kiellon viime estekisois ku menit prinssil, nii saanhan käyttää sitä failivideos? :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okeei :) ja saat käyttää mut ei tarvii julistaa mun nimee siinä :P

      Poista
  2. kiva blogi :-)

    omassa blogissani on arvonta, eli jos kiinnostaa niin meeppä tänne:
    http://olkkku.blogspot.fi/2013/05/voita-itsellesi-koru.html

    VastaaPoista